loading blueinfrasec.ro

Prin BlueInfrasec – parte a Sistec Grup - intelegem peste 20 de ani de experienta in domeniul instalatiilor electrice, de la proiectare pana la implementare si mentenanta.

La inceputul anilor 1990 eram un departament de cablare structurata in cadrul Sistec S.A iar in decursul anilor am dobandit experienta in curenti slabi, specializandu-ne pe solutii avansate de securitate, iar ulterior si pe curenti tari, putand oferi astazi solutii complete de sisteme electrice pentru orice categorie de cladire.

Rolul nostru este acela de a fi un punct unic de contact în vederea proiectarii, implementarii si mentenantei unei infrastructuri electrice complete. Consolidam parteneriate strategice si relatii de afaceri cu cei mai buni furnizori din piata, suntem mereu pregatiti pentru noi provocari si avem ambitia de a deveni cei mai buni.

Clientii nostrii sunt intotdeauna pe primul loc, nu facem niciodata rabat de la calitate si ne mandrim cu proiecte de succes in cele mai variate domenii: banking, horeca, manufacturing, institutii publice, complexe rezidentiale, cladiri de birouri.

Despre noi